DVJ Research Group organiseert op 13 juni a.s. een inhousedag om studenten kennis te laten maken met het uitvoeren van marktonderzoek in een commerciële omgeving. Tijdens deze middag wordt er informatie gegeven over de organisatie en de carrièremogelijkheden binnen het bedrijf. Ook worden er inzichten geboden in wat het onderzoeksvak nu precies inhoudt en welke skills een professional in deze wereld nodig heeft.

De dag zal worden geopend door de directie, gevolgd door een praktijkvoorbeeld vanuit een van onze grootste klanten, die een case zal voorbereiden. Tevens zal er door een startende researcher verteld worden wat zijn/haar motivatie was om te starten bij DVJ Research Group en hoe een gemiddelde dag van een onderzoeker eruit ziet. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje, waarbij er voldoende ruimte is om in contact te komen met de professionals van DVJ en/of mede-studenten.

Je kunt je voor de inhousedag aanmelden t/m donderdag 31 mei. Aanmelden kan door een mail te sturen naar applications@dvjresearchgroup.com.

Vermeld hierin:

  • je naam
  • e-mailadres
  • studie & studiejaar
  • CV

Na 31 mei zal er een CV-selectie plaatsvinden en hoor jij vóór 5 juni of je geselecteerd bent.


Programma voor de inhousedag van DVJ Research Group:

 

15.00 – 15.15:             Inloop en welkomstborrel

15.15 – 15.45:             Opening en achtergrond DVJ Research Group

15.45 – 16.15:             Presentatie over de connectie tussen studie en praktijk

16.15 – 16.30:             Startende researcher zal zijn/haar verhaal doen

16.30 – 17.00:             Pauze met hapje en drankje

17.00 – 18.00:             Case van surprise client

18.00 – 18.30:             Afsluiting en ruimte voor vragen