FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Utrecht, 29 oktober 2018. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. DVJ Insights is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en daarmee winnaar van de FD Gazellen 2018.

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights: “Het feit dat DVJ tot één van de snelst groeiende bedrijven hoort, is fantastisch nieuws. Wij zien deze FD Gazelle als een prachtige beloning voor onze structurele groei. In een paar jaar tijd laat DVJ Insights ongekende ‘double digit’ groeicijfers zien. En hoewel we nog lang niet klaar zijn, zijn we daar ongelooflijk trots op! De markt erkent de ontwikkeling van DVJ Insights ook. In 2017 hoorden we al bij de top 3 van beste bureaus en dit jaar is DVJ Insights zelfs tot hét beste Marketing Research & Analytics bureau van Nederland gekozen. Daar zijn we ontzettend trots op. Het bevestigt dat onze visie op merkgroei en daar aan gekoppelde vernieuwende producten worden gewaardeerd door onze klanten. Dit vertaalt zich ook in het feit dat we nu FD Gazelle 2018 zijn”.

Groei in aantal medewerkers
DVJ Insights groeit hard. Niet alleen in omzet, maar ook in medewerkers. DVJ wil niet per se de grootste zijn, maar wel het beste, met het meeste plezier. Lucas: “Wij willen laten zien hoe mooi onderzoek is. Dat geldt voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Met ruimte voor persoonlijke groei van mensen. Alleen zo kan onderzoek bedrijven helpen te groeien en kunnen we een infrastructuur creëren waar innovatie en creativiteit de boventoon voeren”.

Over de FD Gazellen 2018
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Met ingang van 2018 is de rangschikking van de FD Gazellen-lijst veranderd. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen. Bij regionale uitreikingen rondom de FD Gazellen Awards in november worden tevens gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen bekendgemaakt.

Klik hier voor de FD Gazellen 2018 criteria.