Utrecht, 21 maart, 2019. DVJ Insights staat in de Top 250 Groeibedrijven 2019. De lijst bevat de Top 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland met een minimum van 10 FTE en/of minimaal 5 miljoen euro in omzet. De bedrijven op deze lijst realiseerde minimaal 20% groei in FTE en/of omzet, in de afgelopen 3 jaar, in de periode van 2015-2018.

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights: “Het feit dat DVJ Insights in de Top 250 Groeibedrijven van 2019 staat, is fantastisch nieuws. Wederom een bevestiging van onze structurele groei. Het is mooi om te zien dat de markt de ontwikkelingen van DVJ Insights over de afgelopen jaren erkent. Onze structurele groei is een grote drijfveer geweest in ons succes: waar we in 2017 nog behoorde tot de top 3 beste bureaus, werden we in 2018 bekroond tot beste Marketing Research & Analytics Agency. Bovendien ontvingen we afgelopen oktober ook een FD Gazelle, de award voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. En hoewel we nog lang niet klaar zijn, zijn we hier ongelooflijk trots op. Het bevestigt dat onze visie op merkgroei en onze innovatieve kijk op marktonderzoek wordt gewaardeerd.”

 

Over de Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven 2019 is een initiatief van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit en is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van bedrijven (scale-ups) met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet. Deze bedrijven realiseerden een minimale jaarlijkse groei van 20% in FTE en/of omzet in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2015-2018. Het onderzoek wordt geleid door Prof. dr. Justin Jansen, Academisch Directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

 

Klik hier voor de volledige lijst.