Utrecht, 21 oktober 2019, DVJ Insights, het marketing research en analytics bureau voor merkgroei, is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die in de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én het laatste jaar winstgevend afsluiten. DVJ Insights is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lucas Hulsebos, CEO DVJ Insights: “Het feit dat DVJ Insights wederom tot één van de snelst groeiende bedrijven behoort, is fantastisch nieuws. Voor ons is dit een prachtige beloning voor onze structurele groei. Wat onze FD Gazelle speciaal maakt in vergelijking met anderen, is hoe wij onze groei hebben gerealiseerd. Onze groei is namelijk geheel organisch. De groei van het aantal klanten is gerelateerd aan de prestaties van ons als bedrijf en de inzet van ons als team. En daar zijn we ongelooflijk trots op. Het bevestigt dat onze visie op merkgroei volledig geïntegreerd is in onze organisatie en dat dit, en onze innovatieve kijk op marktonderzoek door klanten wordt gewaardeerd.”

Succes door groei

DVJ Insights is de afgelopen 4 jaar aanzienlijk gegroeid door te investeren in marketingwetenschap en dit te delen met de praktijk. Het Brand Growth platform als voorbeeld daarvan, is een internationale hit geworden. Welbekende gezichten in de industrie zoals marketinggoeroes Les Binet en Mark Ritson benadrukken hoe uniek het platform is in de markt. Lucas: “In Nederland en in de UK zijn we volop aanwezig met ons eigen Brand Growth Event maar ook stonden we op het podium van het internationaal hoog aangeschreven Festival of Marketing. Dat is prachtig. En we zijn nog lang niet klaar. Met trots kan ik zeggen dat we nog dit jaar DVJ Insights in Duitsland gaan openen.”

Over de FD Gazellen 2019

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse bedrijven, dit jaar voor de zestiende keer. De prijs wordt uitgereikt aan bedrijven die in de voorgaande drie jaar ononderbroken minimaal 20% omzetgroei hebben gerealiseerd.